Γιώργος Καζαζίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Nationality
gre Ελλάδα
Position
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Current Team
ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Ο Γιώργος Καζαζίδης έχει αναλάβει το πολύ σημαντικό κομμάτι της φυσικής κατάστασης των παικτών του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το 2009 απέκτησε B.Sc. στην Φυσική Αγωγή και την Αθλητική Επιστήμη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή, με εξειδίκευση στο τζούντο και στην Υδατοσφαίριση. Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει διαρκώς να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται. Αυτή την περίοδο παρακολουθεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση Αθλητών, στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας, έχει συμμετάσχει και διοργανώσει πολλά fitness συνέδρια και διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, κερδίζοντας πολλά βραβεία κατακτώντας τις πρώτες θέσεις.

Όλο αυτό το διάστημα προέκυψαν πολλές σημαντικές συνεργασίες. Συνεργάστηκε με τις καλύτερες ακαδημίες fitness καθώς και με κορυφαίους προπονητές και αθλητικές ομάδες σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Λιθουανία, η Ουκρανία, η Ρωσία και φυσικά η Ελλάδα.

Από το 2020 είναι συνεργαζόμενος προπονητής (Strength and conditioning) για την επί σειρά ετών πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης Γαλλίας Lille, αγωνιζόμενη στο Champions League, καθώς και της αντίστοιχης γυναικείας εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Κίνας. Το 2021 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δείτε αναλυτικά το βιογραφικό του Γιώργου Καζαζίδη πατώντας ΕΔΩ

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop