ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλειστό Κολυμβητήριο Ριζούπολης

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης διαθέτει ιδιόκτητο κλειστό και σύγχρονο κολυμβητήριο κάτω από τις θύρες 8-9 του ποδοσφαιρικού γηπέδου «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη (Λεωφόρος Ηρακλείου 119), το οποίο κατασκευάστηκε κατόπιν χορηγίας του Σταμάτη Βελλή και εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2017.

Το κολυμβητήριο «στολίδι» περιλαμβάνει δύο ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για μωρά, παιδιά και ενήλικες και αποδυτήρια.

Για τους πολύ μικρούς μας φίλους, τα μωρά, υπάρχουν προγράμματα Baby Swimming με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων.

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Ριζούπολης φιλοξενούνται και οι ακαδημίες κολύμβησης του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και τα τμήματα Mini Water Polo (για παιδιά ηλικίας έως 9 ετών).

Οι «μεγάλοι» έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα μαθήματα AQUA AEROBIC (άνω των 14 ετών) ή να κολυμπήσουν ελεύθερα τις ώρες του κοινού

Πληροφορίες: apollonh2o.gr και ☎️ 210 2529234

Σεράφειο Κολυμβητήριο

Έδρα της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης είναι το υπερσύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο (το 2017) Σεράφειο Κολυμβητήριο (Πειραιώς 160) του Δήμου Αθηναίων.

Εκεί διεξάγονται οι εντός έδρας αγώνες της αντρικής ομάδας καθώς και οι προπονήσεις τόσο της αντρικής ομάδας όσο και των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης (Προ Μίνι, Προ αγωνιστικό, Μίνι Παίδες, Παίδες, Εφήβοι και Νέοι).

Ένα πανέμορφο κλειστό κολυμβητήριο με όλες τις ανέσεις, που αποτελεί πηγή ζωής για την πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης καλέστε στο τηλέφωνο ☎️ 210 2529234.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop