ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλειστό Κολυμβητήριο Ριζούπολης

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης διαθέτει ιδιόκτητο κλειστό και σύγχρονο κολυμβητήριο κάτω από τις θύρες 8-9 του ποδοσφαιρικού γηπέδου «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη, το οποίο κατασκευάστηκε κατόπιν χορηγίας του Σταμάτη Βελλή και εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2017.

Το κολυμβητήριο «στολίδι» περιλαμβάνει δύο ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για μωρά, παιδιά και ενήλικες. Για τους πολύ μικρούς μας φίλους, τα μωρά, υπάρχουν προγράμματα Baby Swimming με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων. Βεβαίως στο κλειστό κολυμβητήριο της Ριζούπολης φιλοξενούνται και οι ακαδημίες κολύμβησης του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και τα τμήματα Mini Water Polo (για παιδιά ηλικίας έως 9 ετών).

Οι «μεγάλοι» έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα μαθήματα AQUA AEROBIC (άνω των 14 ετών) ή να κολυμπήσουν ελεύθερα τις ώρες του κοινού (Πληροφορίες apollonh2o.gr).

Σεράφειο Κολυμβητήριο

Οι προπονήσεις των τμημάτων Υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης, τόσο των Ακαδημιών (Προ Μίνι, Προ αγωνιστικό, Μίνι Παίδες, Παίδες, Εφήβοι και Νέοι) όσο και της Ανδρικής ομάδας, πραγματοποιούνται στο υπερσύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο (το 2017) Σεράφειο Κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων.

Ένα πανέμορφο κλειστό κολυμβητήριο με όλες τις ανέσεις, που αποτελεί πηγή ζωής για την πόλη (πληροφορίες για το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης στο τηλέφωνο 2102529234)

Κολυμβητήριο Γουδί

Οι εντός έδρας αγώνες της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης διεξάγονται στο κολυμβητήριο στου Γουδή (Κανελλοπούλου & Κοκκινοπούλου 5).

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στο αθλητικό συγκρότημα στου Γουδή, ανήκει στον Δήμο Αθηναίων και το διαχειρίζεται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Το κολυμβητήριο ανακαινίστηκε πρόσφατα (Μάιος 2020).

kolimvitirio goudi
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop