Αύριο (2/12) ολοκληρώνει την εν Ελλάδι προετοιμασία του ο Απόλλων Σμύρνης εν όψει των υποχρεώσεών του στον 7ο προκριματικό Όμιλο του Euro Cup από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου στο Σόλνοκ της Ουγγαρίας με αντιπάλους τη Σόλνοκ, τη γαλλική Στρασμπούρ και την ισπανική Τεράσα.

Τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας θα υποβληθούν στον απαραίτητο μοριακό έλεγχο αύριο το πρωί και ακολούθως θα προπονηθούν στο ΟΑΚΑ, πριν την αναχώρηση για την Ουγγαρία που είναι προγραμματισμένη για τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (3/12) από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μέσω Άμστερνταμ η αποστολή θα φτάσει Βουδαπέστη και ακολούθως οδικώς στο Σόλνοκ, όπου και θα προπονηθεί το βράδυ μια μέρα πριν τον πρώτο αγώνα της Παρασκευής ενάντια στη Στρασμπούρ.

Όπως δηλώνει στο www.apollonwaterpolo.gr ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Νίκος Δεληγιάννης, στόχος είναι η πρόκριση στους «16» του Euro Cup, κάτι που θα συμβεί εφόσον ο Απόλλων τερματίσει στην 1η ή 2η θέση του ομίλου.

«Κάναμε προετοιμασία δύο εβδομάδων. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος τόσο από την προσπάθειά τους όσο και από την πολύ καλή ατμόσφαιρα. Υπάρχει διάθεση να αλλάξουμε κάποια πράγματα σε τακτικό επίπεδο, σίγουρα είναι δύσκολο να τα αφομοιώσουμε όλα στο 100% τόσο γρήγορα, αλλά δουλέψαμε πολύ καλά. Πηγαίνουμε στην Ουγγαρία με στόχο την πρόκριση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης μαζί με τον Νίκο Δεληγιάννη μετέχουν οι βοηθοί προπονητές, Χρήστος Μπάκας και Δημήτρης Μιτελούδης και οι παίκτες:

Γαλανίδης, Καβουσανός, Τοράκης, Αλαμάνος, Βιτέλλας, Μίτροβιτς, Μοσκόφ, Γούνας, Σολανάκης, Χατζηκυριακάκης, Δερμιτζάκης , Γωνιωτάκης και Παπαγεωργίου.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα του 7ου Ομίλου:

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

17:00 Στρασμπούρ – Απόλλων Σμύρνης

19:00 Σόλνοκ – Τεράσα

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

17:00 Απόλλων Σμύρνης – Τεράσα

19:00 Σόλνοκ – Στρασμπούρ

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

10:00 Τεράσα – Στρασμπούρ

12:00 Σόλνοκ – Απόλλων Σμύρνης