Δύο ακόμη από τους εξαιρετικούς νεαρούς παίκτες του διατήρησε στο δυναμικό του ο Απόλλων Σμύρνης, που ανακοινώνει ότι οι Άγγελος Γωνιωτάκης και Βασίλης Καβουσανός θα φορούν το σκουφάκι της  «ελαφράς ταξιαρχίας» και τη σεζόν 2021-2022.

Αμφότεροι, μάλιστα, μετέχουν στα καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Νέων Ανδρών, η οποία από τις 28 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου θα μετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πράγα.

Ο γεννηθείς στις 10/03/2001 αριστερόχειρας περιφερειακός Άγγελος Γωνιωτάκης, που είχε πανηγυρίσει τον Δεκέμβρη του 2019 ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας Νέων Ανδρών την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κουβέιτ,  αποκτήθηκε πέρυσι από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στη διάρκεια της σεζόν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α1 των Ανδρών. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις αγωνιζόμενος στη δεξιά πλευρά της περιφέρειας αποδεικνύοντας τις ικανότητές του τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Ο 20χρονος (γεννηθείς στις 23/09/2001) τερματοφύλακας, Βασίλης Καβουσανός μπαίνει στην 3η του χρονιά ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να… αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Το έκανε και πέρυσι στον ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την πανίσχυρη και μετέπειτα νικήτρια του Euro Cup ουγγρική Σόλνοκ, ματς στο οποίο έδειξε τόσο τις εξαιρετικές του ικανότητες ως γκολκίπερ όσο και ηγετικά στοιχεία χαρακτήρα, τα οποία απαιτεί η θέση.

Δυστυχώς ένας τραυματισμός στο χέρι τον Ιανουάριο του στέρησε τη δυνατότητα να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά από το φινάλε της περυσινής σεζόν έχει επιστρέψει πολύ δυνατός για να συνεχίσει να μαθαίνει τα μυστικά της θέσης και όχι μόνο από τον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης και κορυφαίο τερματοφύλακα στη θητεία του ως αθλητής, Νίκο Δεληγιάννη!