Την απόφαση οι αγώνες του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες γνωστοποίησαν οι διοργανωτές.

Με έγγραφό της προς όλες τις ομάδες η Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι, που είναι και η οικοδέσποινα, ενημέρωσε όλες τις ομάδες πως οι αγώνες στην κλειστή πισίνα «Moraca», που κατασκευάστηκε για αποκλειστική χρήση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και εγκαινιάστηκε το 2018, θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω Covid.

Όλα τα μέλη των αποστολών των Συλλόγων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αρνητικό PCR τεστ 48 ωρών, ενώ θα υποβληθούν σε διπλό τεστ (και Rapid και PCR) με την άφιξή τους στην Ποντγκόριτσα και στο ξενοδοχείο «φούσκα» που θα φιλοξενήσει όλες τις ομάδες.

Δυστυχώς ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα μπορέσει να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του, που ήδη είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να κάνουν το ταξίδι.

Η προετοιμασία της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς εν όψει του πρώτου αγώνα ενάντια στη ρωσική Σίντεζ Καζάν στις 15:30 της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ