Το τμήμα water polo του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης και η Arena Car Rental A.E. ανανεώνουν τη χορηγική τους συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά.

Η Arena Car Rental A.E. θα είναι «Υποστηρικτής» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, προσφέροντας άνεση και αξιοπιστία στις μετακινήσεις των ξένων αθλητών που θα κινούνται με τα αυτοκίνητα της εταιρίας, τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στους κατόχους τους, από το κατάστημα της Γλυφάδας.

Η ARENA βρίσκεται στο πλευρό του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα για 3η διαδοχική αγωνιστική σεζόν αποτελώντας βασικό υποστηρικτή και στρατηγικό συνεργάτη.

ΠΡΟΦΙΛ ARENA CAR RENTAL

Η εταιρεία ARENA CAR RENTAL A.E. είναι ανεξάρτητη ελληνική εταιρεία και μέλος του ΣΤΕΕΑ που δραστηριοποιείται 36 χρόνια στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Διαθέτει πλούσια συλλογή αυτοκίνητων με  νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες βιομηχανίες την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας. Μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, αυτόματα, η πολυτελή καθώς και ειδικού τύπου όπως Smart και Mini. Αυτοκίνητα τα οποία ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με τον λεπτομερή έλεγχο αλλά και τη συνεχή συντήρηση προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

Η πολυετή πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα παράλληλα με την στάνταρ πλήρη ασφαλιστική κάλυψη τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.

Με έδρα στην Γλυφάδα, ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι και τον σταθμό της στο Κορωπί, εξυπηρετεί άμεσα όλη την Αττική και το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες www.arenagr.com