Στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Κροατίας για το κοινό καμπ προετοιμασίας με την Ιταλία στο Ζάγκρεμπ από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου κλήθηκε ο Άντε Βίσκοβιτς εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων που θα διεξαχθούν το 2022.

Ο 28χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής της χώρας του, μετέχοντας το περασμένο καλοκαίρι και στην Προολυμπιακή προετοιμασία.

Οι εμφανίσεις του με το σκουφάκι της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι εξαιρετικές έως τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον 28χρονο Βίσκοβιτς – περυσινό νταμπλούχο Κροατίας με τη Μλάντοστ, που πρώτη φορά στην καριέρα του έκανε το βήμα στο εξωτερικό μεταγραφόμενος στον Απόλλωνα – να διατηρεί τη θέση του στην Εθνική Ανδρών της Κροατίας, με την οποία μετρά 16 συμμετοχές και 11 γκολ σε επίσημους αγώνες.

Ο Βίσκοβιτς θα αναχωρήσει αύριο (4/12) το πρωί για το Ζάγκρεμπ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου για να ενσωματωθεί εκ νέου στην προετοιμασία του Απόλλωνα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (11/12).