Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κάτω των 15 ετών της ΚΟΕ τελείωσε. Οι Παίδες του Απόλλωνα Σμύρνης ξεκινούν απόψε (10/12, 21:15) τις προσπάθειές τους στην Α’ Φάση της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας στο δημοτικό κολυμβητήριο «Μιχάλης Μανιός» του Αμαρουσίου τον ΝΟ Καλαμακίου.

Οι νεαροί παίκτες της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» μετέχουν στον Β’ Όμιλο της Αττικής μαζί με το Καλαμάκι και τους ΝΟ Βουλιαγμένης, Τρίτωνα Αμαρουσίου και Ηλυσιακό.

Όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Παυλάκης, «στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών εκ μέρους των παιδιών, αλλά και η προσπάθεια επίτευξης της πρόκρισης στην επόμενη φάση με όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις».

Να τονίσουμε ότι όλοι οι αγώνες του Απόλλωνα Σμύρνης, πλην εκείνου της Κυριακής (12/12) με τη Βουλιαγμένη που θα γίνει στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο στο δημοτικό κολυμβητήριο Αμαρουσίου. Στην Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Ομίλου. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της «ελαφράς ταξιαρχίας»:

Παρασκευή 10/12/2021

21:15 ΝΟ Καλαμακίου – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 11/12/2021

09:00 ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Τρίτων Αμαρουσίου

20:00 Ηλυσιακός ΑΟ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 12/12/2021

Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης

18:30 ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης