Η καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης αποτυπώνεται και στις εμφανίσεις των ομάδων του Συλλόγου στα τουρνουά υδατοσφαίρισης, στα οποία παίρνουν μέρος.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κ11 (Κάτω των 11 ετών) της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» (κεντρική φωτο) με προπονητές τους Γιάννη Παυλάκη και Μιχάλη Δραγώνα πέτυχε το απόλυτο των νικών στα τρία ματς που έδωσε για το τουρνουά του Alma Club, συνδυάζοντας τα αποτελέσματα με εξαιρετικές (που είναι και το ζητούμενο μαζί με τη χαρά της συμμετοχής) εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα τα παιδιά του Απόλλωνα νίκησαν με 11-8 την Πετρούπολη, 16-5 τον Ποσειδώνα Κηφισιάς και με 8-4 την ΣΚ Ροή και τώρα προετοιμάζονται για το τουρνουά του Ηλυσιακού, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (19-20/2).

Ακόμη, την προηγούμενη εβδομάδα η K13 του κόουτς Γιάννη Παυλάκη επικράτησε, στο πλαίσιο του τουρνουά Alma Club, με 10-8 του Εθνικού Πειραιώς, πραγματοποιώντας, επίσης, εξαιρετική εμφάνιση και βγάζοντας στο νερό τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς, που γίνεται!

Λεζάντα: Η Κ13 ετών ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης

Τέλος, η ομάδα του Απόλλωνα με παιδιά γεννηθέντα από το 2012 και μετά (Κ10) πήρε την προηγούμενη εβδομάδα μέρος στο τουρνουά της Βουλιαγμένης, σημειώνοντας δύο νίκες (επί του Παναθηναϊκού και της μίας εκ των δύο ομάδων της Βουλιαγμένης), μια ισοπαλία (με την έτερη ομάδα της Βουλιαγμένης) και δύο ήττες (από Ηλιούπολη και Παλαιό Φάληρο). Οι εμφανίσεις των παιδιών του Μιχάλη Δραγώνα, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, ήταν πολύ καλές και ελπιδοφόρες για το μέλλον.

Το ίδιο ισχύει, βέβαια, για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του τμήματος υδατοσφαίρισης, για τα οποία προέχει ο σωστός τρόπος εκμάθησης του αθλήματος, η χαρά του παιχνιδιού και η τοποθέτηση στέρεων βάσεων για το παρόν και το μέλλον. Κι όπως φαίνεται αυτό τους… ανήκει!