Στο 3ο καμπ της Προεθνικής Παίδων (Κάτω των 16 ετών), το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αθηνών στο Γουδή, κλήθηκαν δύο νεαροί παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης! Οι Δημήτρης Τσιαβαλιάρης και Σπύρος Τσακιρέλης.

Αμφότεροι προέρχονται από τα… σπλάχνα της ακαδημίας της «ελαφράς ταξιαρχίας», αποτελώντας μέλη της από την εποχή που οι προπονήσεις διεξάγονταν στο κολυμβητήριο της Γκράβας.

Σαφώς η κλήση τους από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Φώντα Λεμπέση αποτελεί σημαντική επιτυχία και εξέλιξη και για τους δύο και αντανακλά την ποιότητα της δουλειάς των Ακαδημιών του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δημήτρης Τσιαβαλιάρης (με το Νο 7 στη φωτογραφία) έχει γεννηθεί το 2006, αγωνίζεται ως φουνταριστός, και αποτελεί τον πρώτο αθλητή από τις ακαδημίες του Απόλλωνα που συμπεριλήφθηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε 15αδα της ανδρικής ομάδας από τον Νίκο Δεληγιάννη και συγκεκριμένα στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Σπύρος Τσακιρέλης (με το Νο 10 στη φωτογραφία) έχει γεννηθεί το 2007, αγωνίζεται ως περιφερειακός και είναι ένα από τα πρώτα παιδιά των Ακαδημιών του Απόλλωνα.

Συγχαρητήρια και στους δύο! Η δουλειά που γίνεται στις τάξεις των Ακαδημιών των «κυανόλευκων» αποδίδει συνεχώς… καρπούς και αυτό θα φανεί ξανά και στο μέλλον, εγγύς και απώτερο.