Θετικό πρόσημο είχε η πρώτη παρουσία των ομάδων Προ Μίνι (Κ11) και Μίνι Παίδων (Κ13) του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης στο Splash Mini Tournament του Λουτρακίου.

Τα παιδιά των Γιάννη Παυλάκη και Μιχάλη Δραγώνα, που φωτογραφήθηκαν παρέα (βασική φωτο) κατά την αναχώρηση από το Σεράφειο, αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες στην 4ημερη παραμονή τους στο Λουτράκι και χάρηκαν στον απόλυτο βαθμό τη συμμετοχή τους σε ένα πολύ απαιτητικό τουρνουά.

Η Κ11 του Μιχάλη Δραγώνα είχε απολογισμό μίας νίκης, επί της Ροής και τεσσάρων ηττών από Παναθηναϊκό, Μπετσέι (Σερβία), Χίο και Ρέθυμνο, συνδυάζοντας αυτά τα αποτελέσματα με πολύ καλές εμφανίσεις.

Η Κ13 του Γιάννη Παυλάκη είχε απολογισμό δύο νικών, επί Ηλυσιακού και Νηρέα Χαλανδρίου, και τριών ηττών από Ολυμπιακό, Μπετσέι και Άρη με την παρουσία και αυτών των παιδιών της ομάδας μας να χαρακτηρίζεται άκρως θετική.

Σαφώς η συμμετοχή στο Splash Mini Tournament άφησε άπαντες ικανοποιημένους, με τη χαρά του παιχνιδιού σε συνδυασμό με τις σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες να έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Το σίγουρο είναι ότι αυτές θα συνεχιστούν με γνώμονα τη διαρκή πρόοδο και την εκμάθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης σε στέρεες και υγιείς βάσεις.

Η Κ11 ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο Λουτράκι

Η Κ13 ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο Λουτράκι