Η Μίνι Παίδων (Κάτω των 13 ετών) ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης «πάλεψε» στο αντίστοιχο ηλικιακό Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΚΟΕ, αλλά δυστυχώς έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση στην τριπλή ισοβαθμία με Εθνικό Πειραιώς και ΑΟ Καστέλλας.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοβάθμησε με τις δύο προαναφερόμενες ομάδες στους 3 βαθμούς στον Α’ Όμιλο της Αττικής που διεξήχθη σε Φάληρο και Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, αλλά υστερούσε στα γκολ (21-23 έναντι 22-21 του Εθνικού και 21-20 της Καστέλλας) και δεν κατάφερε να τερματίσει στην προνομιούχο πρώτη τετράδα.

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε την πρόκριση. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Παυλάκης. Τρίτος στην κατάταξη ήταν ο Εθνικός τον οποίο ο Απόλλων νίκησε με 12-11 και 4ος ο ΑΟ Καστέλλας, από τον οποίο ηττηθήκαμε με 12-9.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Α’ Ομίλου Αττικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: ΓΣ Περιστερίου – Παλαιό Φάληρο 6-19, ΑΟ Καστέλλας – Εθνικός Πειραιά 9-11, Εθνικός Πειραιά – ΓΣ Περιστερίου 5-19, Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Καστέλλας 9-12, Εθνικός Πειραιά – Απόλλων Σμύρνης 11-12, Παλαιό Φάληρο – ΑΟ Καστέλλας 18-5, Απόλλων Σμύρνης – Παλαιό Φάληρο 2-17, ΑΟ Καστέλλας – ΓΣ Περιστερίου 7-10, Παλαιό Φάληρο – Εθνικός Πειραιά 18-3, ΓΣ Περιστερίου – Απόλλων Σμύρνης 12-4.

Τέταρτη θέση στη Silver League του Alma Club

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η Κάτω των 13 ετών ομάδα του Απόλλωνα έδωσε ακόμη δύο αγώνες στη Silver League του Alma Club κατακτώντας την τιμητική 4η θέση της κατάταξης με τα παιδιά να παραλαμβάνουν μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης τα μετάλλιά τους και να εκδηλώνουν τη χαρά τους.

Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και καλή επιτυχία στη συνέχεια!