Μαγικές εμφανίσεις που τους έδωσαν και την πρωτιά στον 4ο όμιλο Αττικής στην Α’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (πρώτη φορά επίσημα υπό την αιγίδα της ΚΟΕ) πραγματοποίησαν οι «λιλιπούτειοι» αθλητές της Προ Μίνι (κάτω των 11 ετών) ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης!

Τα παιδιά των Γιάννη Παυλάκη και Μιχάλη Δραγώνα νίκησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της Νίκαιας με 20-6 την ΑΕ Χαϊδαρίου και με 10-2 τον Ιωνικό, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλα 5-5 με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, με τον οποίο ισοβάθμησαν στην κορυφή της βαθμολογίας (35-13 τα γκολ για τον Απόλλωνα, 33-11 για τη Γλυφάδα).

Το βασικό ζητούμενο, που είναι, βέβαια, η χαρά του παιχνιδιού, επιτεύχθηκε στον απόλυτο βαθμό και αυτό συνδυάστηκε και με επιτυχημένα αποτελέσματα, τα οποία έρχονται και ως αποτέλεσμα της εκμάθησης του αθλήματος σε γερές και στέρεες βάσεις!

Μετά το τέλος των αγώνων η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γιορτάστηκε με τρόπο… Απολλωνιστικό! Δηλαδή, οικογενειακά! Οι προπονητές μαζί με τους μικρούς αθλητές της Προ Μίνι ομάδας και τους γονείς τους πήγαν σε μαγαζί στην Καλλιθέα και το κέφι χτύπησε… κόκκινο!

Η Β΄ φάση (στην οποία επαναλαμβάνονται οι αγώνες της Α’ φάσης) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προ Μίνι Παίδων θα γίνει το διάστημα 14-16 Ιουλίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον 4ο Όμιλο Αττικής που έγινε στο κολυμβητήριο της Νίκαιας:

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕ Χαϊδαρίου 20-6, Ιωνικός – ΑΝΟ Γλυφάδας 3-12, Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας 5-5, ΑΕ Χαϊδαρίου – Ιωνικός 6-8, ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΕ Χαϊδαρίου 16-3, Ιωνικός Απόλλων Σμύρνης 2-10.