Στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου φιλοξενήθηκαν από τον ΝΟ Ναυπλίου το περασμένο Σάββατο οι Κάτω των 11 και Κάτω των 13 ετών ομάδες του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα παιδιά των Γιάννη Παυλάκη και Μιχάλη Δραγώνα συνέχισαν τη συλλογή πολύτιμων εμπειριών δίνοντας φιλικούς αγώνες με φόντο το πανέμορφο και ιστορικό φρούριο του Παλαμηδίου.

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα για τους νεαρούς αθλητές του Απόλλωνα Σμύρνης, που χάρηκαν στον απόλυτο βαθμό αυτή την ημερήσια «εξόρμηση» στο πανέμορφο Ναύπλιο, η οποία συνδυάστηκε με τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα (Κ11 και Κ13) τμήματα του Αργολικού Συλλόγου.

Τα γέλια και η χαρά των παικτών και των δύο Σωματείων ηχούσαν διάχυτα στην πισίνα με τα παιδιά να συνεχίζουν να εμπλουτίζονται με όμορφες και σημαντικές εμπειρίες.

Παράλληλα οι αγώνες αυτοί λειτούργησαν και ως μια δυνατή προετοιμασία για την Κ11 της «ελαφράς ταξιαρχίας», εν όψει της Β’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προ Μίνι, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Ιουλίου με την επανάληψη των αγώνων της Α’ Φάσης, όπου οι… λιλιπούτιοι «κυανόλευκοι» είχαν διαπρέψει.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον ΝΟ Ναυπλίου και τον προπονητή του Συλλόγου, Χρήστου Δημούλη, για την εξαιρετική φιλοξενία.