Δύο παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της χάλκινης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στη Βουδαπέστη Εθνικής Ανδρών, Θοδωρή Βλάχο, εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ της Κροατίας (27/8-10/9)!

Ο Μανώλης Σολανάκης και ο Βασίλης Καβουσανός επιλέχτηκαν μεταξύ των 20 Ελλήνων αθλητών που θα μετάσχουν στο νέο κύκλο προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο 28χρονος φουνταριστός Μανώλης Σολανάκης, ήταν ένας εκ των δύο αναπληρωματικών της 13αδας της Εθνικής Ανδρών στη Βουδαπέστη, ακολουθώντας όλη την προετοιμασία που είχε προηγηθεί, όντας, μάλιστα εξαιρετικός σε αυτό το διάστημα. Κλήθηκε εκ νέου από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο και θα διεκδικήσει την παρουσία του στην τελική 15αδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος (τον προσεχή Σεπτέμβρη) τερματοφύλακας, Βασίλης Καβουσανός, καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, «εξαργυρώνοντας» τις εκπληκτικές του εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν στην Α1 των Ανδρών. Αναμφίβολα η κλήση του νεαρού ποιοτικού πορτιέρε αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και την προσπάθεια που καταβάλει τα τρία χρόνια που βρίσκεται στον Απόλλωνα.

Οι άλλοι 18 παίκτες που κλήθηκαν από τον Θοδωρή Βλάχο για τις 14/7 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά είναι οι εξής: Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλλας, Κώστας Γκιουβέτσης, Στάθης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Αλαφραγκής, Μανώλης Ανδρεάδης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Δήμου, Νίκος Κοπελιάδης, Κώστας Λιμαράκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης και Δημήτρης Νικολαϊδης.

Καλή προετοιμασία σε όλους και, βεβαίως, καλή επιτυχία ξανά στην Εθνική μας ομάδα!