Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και ήδη έχει αποδείξει την εκτελεστική του δεινότητα αλλά και το ομαδικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει, προσφέροντας ποικιλοτρόπως τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Ο λόγος για τον 26χρονο Σέρβο περιφερειακό του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, που στη χθεσινή νίκη με 11-8 επί του ΠΑΟΚ σημείωσε τρία γκολ (όσα και ο Νίκος Γαρδίκας), τα δύο εκ των οποίων στην κρίσιμη 4η περίοδο.

Ο έμπειρος άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr για το «2 στα 2» στο ξεκίνημα της Α1, τονίζοντας ότι η καθημερινή δουλειά θα συνεχίσει να αποδίδει… καρπούς και πως η «ελαφρά ταξιαρχία» θα παρουσιάζεται παιχνίδι με το παιχνίδι όλο και καλύτερη.

Αναφέρθηκε και στην Ευρώπη επισημαίνοντας πως ο Απόλλων κοιτά πολύ ψηλά πλέον στο Challenger Cup, προσθέτοντας ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Αρχικά δήλωσε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΠΑΟΚ για το καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε στο ματς πολύ καλά. Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα παίξαμε ακριβώς όπως θέλαμε, αλλά μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μας βάλαμε δυσκολίες. Στο τέλος βρήκαμε τη δύναμη για να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό».

Για την Ευρώπη:

«Δεν προκριθήκαμε στο δεύτερο γύρο του Euro Cup, αλλά νομίζω ότι δείξαμε στη Βαρκελώνη τις δυνατότητές μας. Όλα τα παιχνίδια που χάσαμε κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες και σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τώρα θα παίξουμε στο Challenger Cup και στοχεύουμε πολύ ψηλά».

Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα έως τώρα:

«Μέχρι τώρα όλα είναι πολύ καλά. Κάνουμε σκληρές προπονήσεις, έχουμε συγκεκριμένο πλάνο στον τρόπο δουλειάς και στο πως αποκτούμε χημεία. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα αποδεικνύουμε ότι αυτή η δουλειά πιάνει τόπο και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με το Φάληρο:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με δεδομένα τα πολλά παιχνίδια που έχουμε δώσει τις τελευταίες 7 ημέρες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για αυτόν τον αγώνα γρήγορα. Ελπίζω ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους».