Οι Διονύσης Μπραΐμης και Ιάσονας Τουρκομένης την επομένη της εξασφάλισης της ιστορικής, για τον Απόλλωνα Σμύρνης, πρόκρισης στα Ημιτελικά του Challenger Cup επισκέφτηκαν μαζί με τους συμπαίκτες τους και το τεχνικό επιτελείο την Αγιά Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.

Μπροστά από αυτό το εμβληματικό μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς μίλησαν στην κάμερα του apollonwaterpolo, κάνοντας λόγο για μια πολύ όμορφη εμπειρία κι ένα ταξίδι που είχε έναν ξεκάθαρο στόχο: Την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο επόμενος; Όπως λένε, ο Απόλλων να φτάσει μέχρι… τέλους, αλλά βήμα – βήμα. Η αποφασιστικότητα  και η πίστη στις δυνατότητες και την ποιότητα της ομάδας αποτυπώνεται στα λεγόμενα τόσο του 22χρονου περιφερειακού Διονύση Μπραΐμη (στα δεξιά του βίντεο) όσο και του 18χρονου, επίσης περιφερειακού, Ιάσονα Τουρκομένη, με τους δυο τους να συμφωνούν στο ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας παλεύουν ο ένας για τον άλλον και πως η ύπαρξη του οικογενειακού κλίματος στις μεταξύ τους σχέσεις δεν χρειάζεται να εκφραστεί με λέξεις, διότι πολύ απλά αποτυπώνεται στους αγώνες.  

Τέλος αμφότεροι εξέφρασαν τη συγκίνηση που ένιωσαν με το ευχαριστήριο – προς τους άνδρες των ΕΜΑΚ και συνολικά τον ελληνικό λαό – πανό που σήκωσαν οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι, τονίζοντας ότι αυτά είναι τα μηνύματα που μπορεί να στείλει ο αθλητισμός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apollon Smyrnis Water Polo (@apollon_water_polo)