Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις η ομάδα Μίνι Παίδων (Κάτω των 13 ετών) του Απόλλωνα Σμύρνης κατέκτησε την πρώτη θέση στον ΣΤ’ Όμιλο Αττικής και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Τα παιδιά του Γιάννη Παυλάκη σημείωσαν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο του Αλίμου επικρατώντας με 18-2 της ΑΕ Κερατσινίου, 22-3 του Άρη Νίκαιας και 18-6 του Καλαμακίου και κατάφεραν να γίνουν, έτσι, το πρώτο τμήμα των Ακαδημιών της «ελαφράς ταξιαρχίας» που συνδυάζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου με πρωτιά στον όμιλο!

Κάθε αγώνας των «κυανόλευκων» ξεκινούσε με το καθιερωμένο, πλέον, «τρεις αιώνες, δυο πατρίδες, μία ομάδα: Απόλλων», που ηχεί ακόμη πιο… γλυκά στα αυτιά όταν ακούγεται από παιδικές φωνές.

Το διήμερο ολοκληρώθηκε με έξοδο όλης της ομάδας για… γλυκό, καθώς αυτό που πάνω απ’ όλα μετρά είναι η χαρά των μικρών αθλητών και η τόνωση της έννοιας «οικογένεια», που, εξάλλου, χαρακτηρίζει ως Σύλλογο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!!!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apollon Smyrnis Water Polo (@apollon_water_polo)