Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια «οικογένεια». Οι σχέσεις που έχουν οικοδομηθεί στην ομάδα μεταξύ παικτών και προπονητή είναι σχέσεις αληθινές και αποτελούν ένα βασικό συστατικό της εξαιρετικής πορείας της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας», που στους διπλούς Τελικούς με την Τεράσα στις 19 Απριλίου στο Σεράφειο και στις 29 του ίδιου μήνα στην Ισπανία θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Challenger Cup.

Τα παραπάνω, επιβεβαιώνονται και από τα λεγόμενα του Στέφανου Γαλανόπουλου λίγη ώρα μετά το τέλος του 2ου Ημιτελικού στο Σεράφειο. O 30χρονος έμπειρος πορτιέρε, που είναι… κέρβερος κάτω από τα γκολποστ πραγματοποιώντας φανταστικές εμφανίσεις φέτος, άκουσε την ώρα που έκανε δηλώσεις στο apollonwaterpolo τον συμπαίκτη του Μανώλη Σολανάκη να του φωνάζει: «Γαλανόπουλε. Τα λέμε στη Βίσση μετά»!

Δεν χάσαμε, λοιπόν, την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας. Με την απάντησή του τα… είπε όλα:

«Το ότι έχουμε μια πολύ μοναδική χημεία μεταξύ μας και με τα παιδιά και με τον προπονητή είναι κάτι πανέμορφο. Πέραν του ότι μας βοηθάει και στη δουλειά και στους αγώνες αντίστοιχα, και στο παιχνίδι – γιατί είναι και παιχνίδι εν τέλει – να το απολαμβάνουμε μας βοηθάει γενικότερα και στη ζωή μας.

Ειδικά μετά από αυτές τις στιγμές αποκτάς φίλους πραγματικούς. Αποκτάς στιγμές που σε δένουν με τον διπλανό σου και είναι δύσκολο να ξεθωριάσουν στο μέλλον. Οπότε όλο αυτό μας δένει ακόμη παραπάνω και είναι σίγουρα ένα όπλο που δεν πρέπει να το έχουμε ανεκμετάλλευτο. Πρέπει απλά να στηριζόμαστε ο ένας στον άλλον».

Ο Γαλανόπουλος μίλησε ακόμη για το πώς ήρθε η επιβλητική επικράτηση επί της Τενερίφης στον 2ο Ημιτελικό, για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο Σεράφειο, αλλά και για τους διπλούς Τελικούς με την Τεράσα τονίζοντας ότι «θα μελετήσουμε, θα δουλέψουμε και νομίζω πως θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών μας»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apollon Smyrnis Water Polo (@apollon_water_polo)