Ένα βήμα ακόμη. Η ατάκα του αρχηγού στα αποδυτήρια, στην ομιλία του προς τους συμπαίκτες του, μετά τη θριαμβευτική επικράτηση στον Ημιτελικό του Challenger Cup επί της Τενερίφης και την ιστορική πρόκριση στους διπλούς Τελικούς με την Τεράσα (19/4 εντός και 29/4 εκτός).

Ο διεθνής φουνταριστός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μανώλης Σολανάκης, από τη στιγμή που η «ελαφρά ταξιαρχία»… μεταπήδησε από το Euro Cup (όπου η στόχευση ήταν υψηλή, αλλά η ομάδα, τότε, ακόμη ανέτοιμη) στο Challenger Cup ήξερε ότι έχει μπροστά της, λόγω της ποιότητάς της, μια μεγάλη και ιστορική ευκαιρία.

Ο στόχος ήταν εξαρχής η διεκδίκηση της κούπας. Και, πλέον, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται ακριβώς εκεί. Βρίσκονται, όπως λέει ο 29χρονος (τα κλείνει στις 27 Απριλίου), στην πηγή και δεν σταματούν να ονειρεύονται.

«Στον αθλητισμό το πιο σπουδαίο πράγμα είναι να ονειρεύεσαι τον εαυτό σου να κάνει κάτι μεγάλο. Με ταπεινότητα, σεμνότητα και δουλειά θα επιδιώξουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο» είπε χαρακτηριστικά ο Σολανάκης, που αποθέωσε τον κόσμο του Απόλλωνα για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, ζήτησε τη μαζική παρουσία του και στους δύσκολους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν, ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα, που κατάφερε και πήρε την πρόκριση στους Τελικούς, συμπληρώνοντας πως «αν προσεγγίζουμε όλα τα παιχνίδια όπως τον 2ο Ημιτελικό με την Τενερίφη, θα μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμη πιο σπουδαία πράγματα»

Photo credits: Σεβαστή Βρακατσέλη – Photo-play.gr

(Ελεύθερες προς χρήση από τα ΜΜΕ, δίχως αναφορά στην πηγή) 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apollon Smyrnis Water Polo (@apollon_water_polo)