Τέσσερα χρόνια, πλέον, στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Δημήτρης Μιτελούδης έχει συμβάλει κι εκείνος καθοριστικά, από το δικό του «μετερίζι», στα συνεχή βήματα προόδου της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Δεληγιάννη χαρακτήρισε μαγική τη φετινή χρονιά με την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου που εξαρχής είχε τεθεί και ήταν η ευρωπαϊκή διάκριση, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση όλων στο τμήμα για το φινάλε της σεζόν, που βρήκε την ομάδα στην 3η θέση της Α1 των Ανδρών.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως «πολύ μεγάλο κέρδος» τη στήριξη του κόσμου του Απόλλωνα που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και «που γεμίζει το πανέμορφο κολυμβητήριό μας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «έρχονται τα παιδιά (σ.σ. φίλαθλοι) και μου λένε σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε. Δεν θέλω να το ακούω. Εμείς τους ευχαριστούμε, γιατί μας στηρίζουν, μας δίνουν πολλή ενέργεια με τον παλμό τους. Τα παιδιά (σ.σ. οι αθλητές) είναι πολύ χαρούμενα που τους βλέπουν. Δεν έχουν συνηθίσει με τόσο πολύ κόσμο. Το άθλημα, κυρίως, παίζεται μεταξύ συγγενών και φίλων στις περισσότερες πισίνες. Και αυτό για τα παιδιά είναι κάτι πρωτόγνωρο και απ’ όσο καταλαβαίνω χαίρονται πάρα πολύ που συμβαίνει».

Στη διάρκεια της συνέντευξης του Δημήτρη Μιτελούδη εμφανίστηκε στο πλάνο και ο Νίκος Δεληγιάννης για να τον αγκαλιάσει και να πει χαμογελαστός «τον ευχαριστώ πάρα πολύ, τον ευχαριστώ για τα δύσκολα».

Ο βοηθός προπονητής των «κυανόλευκων», τέλος, χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο την παρουσία του στον Απόλλωνα, απέδωσε τη συνεχή πρόοδο του τμήματος στη σκληρή δουλειά και έστειλε το μήνυμα και για του χρόνου: «Όπως είπαμε και στα αποδυτήρια, θέλουμε αυτή η χρονιά που μόλις έκλεισε να είναι η πέτρα στην οποία θα πατήσουμε για να ανέβουμε ακόμη περισσότερο».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apollon Smyrnis Water Polo (@apollon_water_polo)