Οι επιτυχίες των ακαδημιών του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζονται. Μετά τις δύο προκρίσεις των Μίνι Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την πολύ καλή παρουσία στην Γ’ Φάση, ήρθε η σειρά της Προ Μίνι (Κάτω των 11 ετών) ομάδας να σημειώσει για 2η σερί χρονιά διάκριση!

Τα παιδιά του Μιχάλη Δραγώνα κατέκτησαν το τρόπαιο και τα χρυσά μετάλλια για 2η διαδοχική σεζόν στη Silver League κατηγορία του τουρνουά Irepair, που διεξήχθη στη Γλυφάδα.

Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έφτασαν στην Τελική φάση της Silver League, όπου πήραν την πρωτιά νικώντας με 9-4 τον Εθνικό Πειραιώς, 6-5 τον Παναθηναϊκό, 10-4 τον Μίλωνα και άνευ αγώνος τον Ηλυσιακό.

Οι λιλιπούτειοι αθλητές του Απόλλωνα χάρηκαν με τη ψυχή τους τη συμμετοχή και στην Τελική φάση της Silver League και ακολούθως είχαν την τιμητική τους στην έδρα της ομάδας μας, το Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Εκεί είδαν τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Νίκο Δεληγιάννη, να τους περιμένει, να τους συγχαίρει και να απονέμει στον καθένα ξεχωριστά το χρυσό μετάλλιο! Ο κόουτς της «ελαφράς ταξιαρχίας» τους ευχήθηκε και «εις ανώτερα» και τους απένειμε και την κούπα του πρωταθλητή, που όλα μαζί τα παιδιά σήκωσαν ψηλά στον αέρα.

Πολύ όμορφες στιγμές για τους νεαρούς αθλητές μας, που αποτελούν το παρόν και το μέλλον μας!

Μετάλλιο απονεμήθηκε φυσικά και στους προπονητές, τον Μιχάλη Δραγώνα αλλά και τον Γιάννη Παυλάκη.

Συγχαρητήρια σε όλους!