Τι και αν δεν έχει κλείσει ακόμη τα 22 του χρόνια; Ο Βασίλης Καβουσανός έχει ήδη συμπληρώσει 4 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας μαζί του και για τη σεζόν 2023-2024!

Ο νεαρός τερματοφύλακας, που στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει 22 ετών, θα μπει στην 5η του σεζόν στην… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», συνθέτοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά το δίδυμο των πορτιέρε μαζί με τον Στέφανο Γαλανόπουλο.

Αφού πήρε εμπειρίες τα πρώτα δύο χρόνια στον Απόλλωνα, απέδειξε τόσο πρόπερσι (2021-2022), οπότε και κλήθηκε (μέσω των εξαιρετικών του εμφανίσεων) για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών για φιλικές αναμετρήσεις, όσο και πέρυσι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη την ποιότητά του, αλλά και την ετοιμότητά του να υπερασπιστεί σε υψηλό επίπεδο την εστία των «κυανόλευκων» αποτελώντας κι εκείνος τον… φύλακα άγγελό της.

Ο Βασίλης Καβουσανός, φοιτητής, παράλληλα, στο 4ο έτος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων, αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της οικογένειας του Απόλλωνα, δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την οικογένειά του Απόλλωνα για 5η συνεχόμενη σεζόν. Μας περιμένει μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια, αλλά μέσα από τη δουλειά μας θα βοηθήσουμε την ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει και να πετυχαίνει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Με τον Στέφανο Γαλανόπουλο έχουν εξαιρετική σχέση και συνεργασία, συνθέτοντας ένα άκρως ποιοτικό και αξιόπιστο δίδυμο τερματοφυλάκων, στο οποίο θα στηριχθεί και τη νέα χρονιά το σύνολο του Νίκου Δεληγιάννη.