Ιδανικό φινάλε στις ανανεώσεις για την «ελαφρά ταξιαρχία», που «θωρακίζει» την άμυνά της, κρατώντας αναλλοίωτη την περυσινή αμυντική τριάδα! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για τη σεζόν 2023-2024 και με τον Μιχάλη Δίπλαρο!

O 24χρονος αμυντικός ήταν ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς, έχοντας σπουδαία συνεισφορά στην επίτευξη του ευρωπαϊκού θριάμβου με την κατάκτηση του Challenger Cup, αλλά και στην εξαιρετική πορεία στην Α1, όπου οι «κυανόλευκοι» κατέκτησαν την 3η θέση και την έξοδο στο Champions League.

Ο ρόλος του ήταν κομβικός σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνθέτοντας μια εξαιρετική τριάδα αμυντικών μαζί με τους Αλέξανδρο Αλαμάνο και Κωνσταντίνο Μόκκα. Κι εκείνος ήταν ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του Νίκου Δεληγιάννη, που θα στηριχθεί και στους τρεις αυτούς ποιοτικούς παίκτες και την επόμενη χρονιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Απόλλωνα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η νέα σεζόν θα είναι ακόμα πιο απαιτητική από την προηγούμενη, το ίδιο όμως είναι και οι στόχοι της ομάδας οι οποίοι κάθε χρόνο βαίνουν και πιο ψηλά» δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr, ο Μιχάλης Δίπλαρος, με αφορμή την ανανέωσή του.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός πέραν της εξαιρετικής του παρουσίας σε ό,τι αφορά στα αμυντικά του καθήκοντα, σκόραρε και 14 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας με τις εμφανίσεις του την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου.

Έγινε, μάλιστα, ο 10ος παίκτης του περυσινού κορμού, που ανανέωσε τη συνεργασία του μετά τους Μανώλη Σολανάκη, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Νίκο Γαρδίκα, Κωνσταντίνο Χονδροκούκη, Άγγελο Γωνιωτάκη, Βασίλη Καβουσανό, Αλέξανδρο Αλαμάνο και Κωνσταντίνο Μόκκα.

Οι συγκεκριμένοι 10 συνεχίζουν και τη νέα σεζόν στον Απόλλωνα, που μετά την απόκτηση του διεθνούς Γεωργιανού περιφερειακού Νίκα Σουσιασβίλι, αναμένεται να υλοποιήσει τρεις ακόμη προσθήκες.