Ένα τετραήμερο γεμάτο κέφι και δράση έζησαν οι νεαροί αθλητές της Κ12 ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία μετείχε στο HabaWaba Greece που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα, κατακτώντας, μάλιστα, το χάλκινο μετάλλιο στη Bronze League!

Συνολικά 16 παιδιά από την Προ Μίνι του Μιχάλη Δραγώνα και τους Μίνι Παίδες του Γιαννη Παυλάκη, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δίνοντας 8 συναρπαστικούς αγώνες από την Πέμπτη 6 Ιουλίου μέχρι και χθες (9/7) το απόγευμα, βιώνοντας πολύ όμορφες εμπειρίες, όπου η χαρά της συμμετοχής συνδυάστηκε και με… κούπα στο φινάλε.

Όλα τα παιδιά της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής, με το χαμόγελο να μένει χαραγμένο στα πρόσωπά τους από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης μέχρι και την τελευταία, όταν και νικώντας με 4-2 την ομάδα ΑΝΟΓ Sharks στον μικρό Τελικό της Bronze League κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στα Ημιτελικά ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και εν προκειμένω στα πέναλτι με 8-6 από τον Νηρέα Γέρακα Tiger Sharks, ενώ τα προηγούμενα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Απόλλων – Ράρι Ναντ Βερόνα 1-6, Πάφος – Απόλλων 5-5, PAO Greens – Απόλλων 7-2, Απόλλων – ΝΟΒ «Bebides» 2-7, Απόλλων – ΑΝΟΓ Sharks 6-3, Νηρέας Γέρακα «Notorius Crabs» 3-7.

Ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία για τους λιλιπούτειους αθλητές των «κυανόλευκων», την οποία, πάνω, απ’ όλα χάρηκαν οι ίδιοι συνδυάζοντάς τη και με επιτυχία!

Συγχαρητήρια σε όλους!