Η παράδοση των απαιτητικών κληρώσεων με το… καλημέρα στις διοργανώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίστηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που στη διαδικασία που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΕ για το Final 8 της φετινής διοργάνωσης κληρώθηκε με την οικοδέσποινα Βουλιαγμένη στον Προημιτελικό!

Το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών, στο οποίο συμμετέχουν οι 8 πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της B’ Φάσης και των Play In, θα διεξαχθεί (όπως και το Final 4 των Γυναικών) από την Πέμπτη 9 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 11 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Απόλλων Σμύρνης κληρώθηκε, λοιπόν, στον Προημιτελικό της 9ης Μαΐου με την οικοδέσποινα Βουλιαγμένη, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον Ημιτελικό της Παρασκευής 10 Μαΐου τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι – Υδραϊκός.

Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και το ωρολόγιο πρόγραμμα των αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα και κατόπιν συνεννόησης της Δημόσιας Τηλεόρασης με την ΚΟΕ.

Όπως τονίστηκε επίσης δεν θα υπάρχουν εισιτήρια για το Final 8 των Ανδρών και το Final 4 των Γυναικών λόγω του μεγάλου αριθμού των ομάδων. Αντίθετα κάθε Σωματείο θα πάρει έναν συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων που θα ισχύει μόνο για την ημέρα του αγώνα του, ενώ αν προκριθεί σε επόμενη φάση θα λάβει αντίστοιχο αριθμό για το ματς της επόμενης μέρας.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των Προημιτελικών του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών και οι διασταυρώσεις μέχρι τον Τελικό:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – Πέμπτη 9 Μαΐου

1) Περιστέρι – Υδραϊκός

2) ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης

3) Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

4) ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – Παρασκευή 10 Μαΐου

Νικητής 1 – Νικητής 2

Νικητής 3 – Νικητής 4

ΤΕΛΙΚΟΣ – Σάββατο 11 Μαΐου