Ανανεώσεων συνέχεια! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Δίπλαρο για τη σεζόν 2024-2025!

Ο 25χρονος ύψους 1.95 μ. αμυντικός μπαίνει αισίως στην 3η του χρονιά με το σκουφάκι της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» και είναι έτοιμος να αποτελέσει και πάλι εγγύηση στην άμυνα των «κυανόλευκων»!

Εξάλλου έχει αποδείξει τη μεγάλη αγωνιστική του αξία και τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης όντας εκ των… στυλοβατών στην άμυνα της ομάδας.

Η συμβολή του στην πορεία της «ελαφράς ταξιαρχίας» στα δύο προηγούμενα χρόνια, με κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση του Challenger Cup τον Απρίλιο του 2023 και την ιστορική πρώτη παρουσία στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την προηγούμενη σεζόν, ήταν καθοριστική.

Η προσφορά του είναι πολύτιμη τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, με τον Μιχάλη να έχει αναπτύξει και εκείνος ισχυρούς δεσμούς με όλους στην ομάδα!

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr ο Μιχάλης Δίπλαρος τόνισε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς, να είμαστε όλοι υγιείς και ευελπιστώ να δώσουμε όλοι το καλύτερο δυνατόν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη»!