Συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησαν στην Τιφλίφα οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, παρουσία έξι ηρωικών φιλάθλων τους που έκαναν με τις φωνές τους αισθητή την παρουσία τους στην πισίνα «Olympic», αλλά ηττήθηκαν με 21-20 από την Α-Πόλο, έχοντας, ωστόσο, δικαιολογημένα παράπονα από το σφύριγμα που έφερε το νικητήριο γκολ των Γεωργιανών.

Ξεκινώντας από το… τέλος, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 20-20 με πέναλτι του Βάβιτς στα 50’’! Στην επίθεσή τους οι γηπεδούχοι κέρδισαν αποβολή, αλλά ο Άλκης Λοράντος έκλεψε την μπάλα και με 19 δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο ο Τεό Λοράντος πήρε τάιμ άουτ.

Όλος ο χρόνος ήταν για τους «κυανόλευκους», αλλά στα 11’’ οι διαιτητές «είδαν» επιθετικό φάουλ με την Α-Πόλο να φεύγει στην κόντρα κερδίζοντας αποβολή και να κάνει το 21-20 στα 7’’!

Η φάση αυτή ξεσήκωσε θύελλα δικαιολογημένων διαμαρτυριών από τον Απόλλωνα, που μετά το 2ο τάιμ άουτ του Λοράντου, έκανε επίθεση με 7 παίκτες πισίνας, αλλά το σουτ του Καπότση αποκρούστηκε σε κόρνερ. Η εκτέλεσή του δεν άλλαξε κάτι με το σκορ να μένει στο 21-20.

Να επισημάνουμε ότι 2’’ πριν τη λήξη αποβλήθηκε με κόκκινη ο έφορος του Απόλλωνα, Γιώργος Αγγελάκης και μετά το τέλος του ματς για διαπληκτισμό με αντιπάλους ο Κώστας Μουρίκης, τον οποίο έπαιξαν, με την ανοχή των διαιτητών, πολύ σκληρά οι γηπεδούχοι!

Ο Απόλλων, που έχασε και δύο πέναλτι, είχε προηγηθεί με 7-4 στην 1η περίοδο (10-10 ημίχρονο) και επέστρεψε ακόμη και όταν η Α-Πόλο προηγήθηκε 15-12 και με 17-15 στο φινάλε της 3ης.

Στην 4η περίοδο ισοφάρισε τρεις φορές (18-18, 19-19, 20-20), αλλά στην τελευταία του επίθεση και όταν είχε την ευκαιρία για τη νίκη σφυρίχτηκε εις βάρος του επιθετικό φάουλ!

Συνολικά η εμφάνιση ήταν συγκλονιστική απ’ όλους και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Α-Πόλο Σπορτ Μάνατζμεντ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 21-20 (4-7, 6-3, 7-5, 4-5)

Α- Πόλο (Ντμίτρι Στράταν): Τσίρκοφ, Ντράσκοβιτς 3, Τκεσελασβίλι 1, Βουκσάνοβιτς 1, Μπιτάτζε 2, Βάσιτς 1, Σλάντοβιτς 1, Γκαρντάσεβιτς Φ. 2, Βίτσο 2, Μοσκόφ 3, Ρόγκατς, Μουντραζίτσα, Καπανάτζε, Αλεκσέεφ 5

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Τεό Λοράντος): Μπερδές, Κεχαλάρης, Μπογκντάνοβιτς 5, Βάβιτς 5, Καπότσης, Λασκαρίδης 2, Ντάουμπε 4, Ρομπόπουλος 2, Μουρίκης 1, Γαρδίκας 1, Μυρίλος, Λοράντος Α., Μητράκης Ν., Μητράκης Γ.

Photo Credits: A-