Νίκος Γαρδίκας

3
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ
Nationality
gre Ελλάδα
Position
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ
Height
1,80
Current Team
ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Ο 23χρονος περιφερειακός, Νίκος Γαρδίκας, που παίζει κυρίως στα δεξιά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά, μετά από έναν χρόνο στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία όπου και αγωνίστηκε με το σκουφάκι της Νις επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Οι «κυανόλευκοι» έχουν εντάξει στο δυναμικό τους έναν ταλαντούχο και ποιοτικό αθλητή, ο οποίος από το 2014 μέχρι και το 2020 ανδρώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α1 των Ανδρών.

Είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, όπως και σ’ εκείνο των Ανδρών σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, ενώ «κουβαλάει» και το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το 2017.

Έχει ακόμη κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού το 2015 με την Εθνική Εφήβων, όπως και δύο ηλικιακά πρωταθλήματα με το Παλαιό Φάληρο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις και προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Νις.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop