Η… νέα μεγάλη ώρα πλησιάζει. Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Τετάρτη στις 20:00 στο Σεράφειο κολυμβητήριο στον 2ο Ημιτελικό του Challenger Cup την Τενερίφη με… φόντο την πρόκριση στους Τελικούς!

Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους με 11-10 στην Ισπανία και στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν σύμμαχο τον κόσμο της ομάδας, αφού η διάθεση των εισιτηρίων (συνεχίζεται από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου) κινείται με γοργούς ρυθμούς.

Στην ώθηση που θα δώσουν οι φίλαθλοι στάθηκε ο Νίκος Γαρδίκας, ο οποίος τόνισε ακόμη ότι όλοι στην ομάδα είναι… διψασμένοι για να πετύχουν και να αξιοποιήσουν την ιστορική ευκαιρία που υπάρχει μπροστά τόσο για τους ίδιους όσο και για τον Σύλλογο.

Ο 24χρονος περιφερειακός, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και φέτος σε Ευρώπη και Ελλάδα, εξέφρασε, επιπλέον, την άποψη ότι ο Απόλλων θα πρέπει να δείξει μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα, ώστε ακολούθως να «χτίσει» επιθετικά και να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαρδίκας δήλωσε:  

«Σίγουρα η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Είδαμε ότι και με τη Γαλατασαράι μας έδωσε πάρα πολλή ώθηση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Τώρα το τι χρειάζεται το παιχνίδι; Σίγουρα μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Τα 11 γκολ που φάγαμε στο πρώτο ματς σίγουρα ήταν πολλά. Πιστεύω εδώ πέρα μέσα για να κερδίσουμε θα πρέπει καταρχάς να παίξουμε άμυνα και σιγά σιγά να χτίσουμε το παιχνίδι για να πάρουμε τη διαφορά που θέλουμε.

Αναμένεται ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έτσι πιστεύω. Η Τενερίφη είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το ένα γκολ καλύπτεται, είναι στις δυνατότητες της ομάδας μας ώστε να πάρουμε τη νίκη με δύο γκολ και πάνω και να περάσουμε στον Τελικό. Όλη η ομάδα είναι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε»

Για την ιστορική ευκαιρία που έχουν μπροστά τους οι ίδιοι οι αθλητές και ο Απόλλων ως Σύλλογος:

«Είναι εξίσου ιστορική και για τον Απόλλωνα και για εμάς. Με εξαίρεση δύο παιδιά, δεν έχουμε εμπειρία σε ευρωπαϊκούς τελικούς ή Final 4, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας. Και για τον Σύλλογο και για εμάς. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε απόλυτα διψασμένοι και θα το δείξουμε στο νερό»!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apollon Smyrnis Water Polo (@apollon_water_polo)