Μαγικά χαρτάκια τέλος! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει πως σήμερα το πρωί εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον αποψινό ιστορικό 1ο Τελικό του Challenger Cup με αντίπαλο την ισπανική Τεράσα, που θα ξεκινήσει στις 19:45 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Στο Σεράφειο και απόψε δεν θα πέφτει… καρφίτσα με τον κόσμο να έχει ήδη σταθεί παραπάνω από το ύψος της περίστασης, κάνοντας sold out στα εισιτήρια ουσιαστικά μέσα σε πέντε ημέρες!

Και διπλάσια να ήταν τα διαθέσιμα «μαγικά» χαρτάκια πάλι sold out θα υπήρχε, αφού ο ενθουσιασμός των φιλάθλων και η ανυπομονησία τους για τον 1ο ευρωπαϊκό τελικό στην 9χρονη ιστορία του τμήματος έχει… χτυπήσει κόκκινο.

Δυστυχώς αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί, ωστόσο, τονίζουμε ξανά πως ο αποψινός Τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3 κι επομένως η προσπάθεια των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη να πάρουν προβάδισμα εν όψει του 2ου Τελικού στην Τεράσα στις 29 Απριλίου θα φτάσει στα σπίτια όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

Τη δική του παράσταση αναμένεται να δώσει στις εξέδρες και ο κόσμος της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας», με τους οργανωμένους να έχουν ετοιμάσει, μεταξύ άλλων, ένα εντυπωσιακό κορεό!

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!